04-01-2009, 20:02,
|
|
Robert26
Poddawany Próbom
|
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 1
|
|
Efekt uboczny
Gram w "Efekt uboczny". Musze znaleźć pierścień dla dziewczyny. Byłem już wszędzie, ale pierścienia ani widać :? . Muszę go znaleźć żeby oczyścić dom Miłki z jakiś duchów. Może teraz komuś się przypomni quest poboczny który kiedyś wykonywał. Jak ktoś wie, proszę o napisanie, będę wdzięczny .
EDIT:
Już znalazłem, był u tego gościa od potworów, trzeba było tylko z nim pogadać, daj mu laskę Laughing i on dawał w zamian pierścień Very Happy
cieszę się że problem rozwiązany //admin
|
|
05-01-2009, 11:19,
|
|
Robert26
Poddawany Próbom
|
|
|
Przechodzę "Efekt uboczny". Musiałem wykonać wszystkie misje od Bractwa, mówili oni o jakimś przejściu, które znajduję się na cmentarzu i wielkim skarbie. Przechodzę przez to przejście i... tam jeden upiór! To jakiś żart? Znalazłem tam jakąś książkę, która muszę dostarczać gościowi, który mieszka obok cmentarza. Znalazłem kolejne dziwne rzeczy jak laska kogoś tam i amulety, oczywiście mu dawałem . Ostatnio dałem mu jakąś książkę o dziadku gościa, co musiałem z nim wygrać konkurs na picie. Teraz kompletnie nie wiem co muszę znaleźć, żeby go zainteresowało Confused . Na cmentarzu znalazłem notkę o jakimś potworze. Mam w związku z tym w pytania: czy można znaleźć i ubić tego potwora oraz co muszę jeszcze znaleźć, żeby gościa przy cmentarzu zainteresowało? Proszę o odpowiedz.
|
|
05-01-2009, 16:27,
|
|
Rzeczy, które będziesz mu dawał, będzie dyktowała fabuła. Nie musisz się trudzić i myśleć, co masz mu jeszcze dać, bo to wyniknie z fabuły.
|
|
05-01-2009, 16:56,
|
|
Robert26
Poddawany Próbom
|
|
|
Tylko, że nazbierałem już 2000 na Jaskra, wyskakuje komunikat, żeby iść do tego gościa od długu i nadal nie wiadomo, co mam mu dać... Skąd mam wiedzieć na co teraz przyszła kolej? W zadaniu jest napisane "dawaj dziwne przedmioty"... Takich już nie widzę...
|
|
07-01-2009, 12:46,
|
|
Robert26
Poddawany Próbom
|
|
|
OK, tylko ja mówiłem o innym zadaniu - o dawaniu dziwnych rzeczy kolekcjonerowi potworów. Zresztą, już wiem co trzeba było zrobić: dać mleko jakiemuś menelowi, on mówił o skarbie do którego można się dostać 3 uderzeniami Aard w jakis kamień. Tak zrobiłem, znalazłem "dziwną rzecz" dałem kolekcjonerowi i nastąpił koniec zadania. Ogólnie rzecz biorąc rozczarowałem się "Efektem ubocznym" i "Ceną neutalności". Miałem nadzieję, że wymyślą coś dłuższego i ambitniejszego.
|
|
08-01-2009, 14:17,
|
|
Robert26
Poddawany Próbom
|
|
|
Co do pierścienia to wiem, ale już nie chciałem zaśmiecać forum takim wpisem.
|
|
25-01-2009, 20:19,
|
|
Milva
Przybłąkany
|
Liczba postów: 6
|
|
RE: Efekt uboczny
Ja miałam problem w walkach w więzieniu. Weszłam w tryb walki i wygrałam z dwoma przeciwnikami,ale później było źle, więc się wycofałam. Kiedy wróciłam mogłam podjąć wyzwanie, ale nie mogłam dostać się do celi(wcześniej przenosiło automatycznie). Jestem ciekawa czy ktoś miał ten problem.
|
|
25-02-2009, 13:10,
|
|
Geralt z Wizimy
Poddawany Próbom
|
Liczba postów: 30
|
|
W lochach jak raz się przegra z mistrzem (Rivem) to już chyba nieda się z nim walczyć.
|
|
27-02-2009, 17:17,
|
|
Majek
Zasłużony dla forum
|
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 2
|
|
Khiehie, ja mam problem z tym drugim, sepleniącym... Mam wrażenie, że jak mu stłukę ryj, że mu połowa zdrowia zostanie, to później jego pasek życia nawet nie drgnie. Nawalam, napierdzielam go i nic...
|
|
07-07-2009, 09:55,
|
|
Geralt z Wizimy
Poddawany Próbom
|
Liczba postów: 30
|
|
A używałeś obrony?
Używaj strategii LPM (atak) a potem PPM (obrona)(obrona zużywa energie).
|
|
15-07-2009, 17:30,
|
|
wiedzmin5
Poddawany Próbom
|
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 4
|
|
Walka na pięści jest dość łatwa. Chociaż walka z Rivem nie była już taka łatwa , ale jak sie nauczy tych wszystkich ciosów , to jest łatwo.
|
|
|